Covid-19 beleid
S.B.V. Elektrotechniek

Versie 0.1
Deze pagina is voor het laatst aangepast 02-10-2020

Er worden continu maatregelen genomen om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. De maatregelen zijn erop gericht dat mensen minder contact met elkaar hebben en dat mensen met klachten thuisblijven.

Natuurlijk houdt S.B.V. Elektrotechniek rekening met de geldende maatregelen omtrent het coronavirus. We nemen de reeds bekende maatregelen van het RIVM in acht en volgen deze op de voet.

Gaan de geplande werkzaamheden nog door?

Voor de werkzaamheden van onze technici geldt dat zolang de overheid ons het toelaat we doorgaan met het uitvoeren van de werkzaamheden.

Maatregelen tijdens het uitvoeren van de technische werkzaamheden

Uiteraard schudden wij geen handen en voeren wij de maatregelen zoveel mogelijk uit op gepaste afstand: 1,5 meter van elkaar. Zo proberen wij het contact te verminderen en verspreiding van het virus tegen te gaan. Voor werknemers die klachten hebben, geldt dat ze thuis moet blijven.

Het personeel op kantoor

Ons kantoorpersoneel is zoveel mogelijk thuis aan het werk.

 

Kan ik dan nog wel een afspraak inplannen?

Mocht u toch een afspraak in willen plannen met een van onze medewerkers, dan kan dat! Maar wij proberen deze afspraken dan zoveel mogelijk via een telefonisch gesprek of videocall te realiseren.

Algemene bereikbaarheid en de storingsdienst

Wij zijn telefonisch of via de e-mail van 8.00-17.00u bereikbaar en voor storingen buiten werktijden blijft onze storingsdienst het aanspreekpunt.

Vragen

Als u vragen heeft over dit beleid, kunt u contact met ons opnemen:

S.B.V. Elektrotechniek
Fermiweg 5
3208 KT Spijkenisse
T. +31(0)181-284935
M. +31(0)6-55186192
E. info@sbvelektrotechniek.nl